facebook
Opinii

Critici pemanente la adresa Vioricăi Dăncilă

Viorica Dăncilă a fost, încă de la numirea sa în funcția de premier, în permanență o sursă importantă de amuzament, în special pentru criticii guvernării PSD.

Acum când circulă ipoteza conform căreia l-a amenințat pe Liviu Dragnea cu demisia, deoarece nu a ar fi de acord cu două propuneri venite din Kiseleff. Dragnea a fost surprins de acest gest, mai ales că vine din partea “femeii în care a investit foarte-foarte mult”.

Nu putem trece cu vederea faptul că Viorica Dăncilă este un premier ce a fost în permanență în atenția presei din România, dar și a presei internaționale.

Dacă la început s-a evidențiat prin ținutele sale colorate și neconvenționale, remarcabil fiind paltonul alb cu motive tradiționale, în care Dăncilă a fost îmbrăcată la prima ei apariție publică după ce a fost anunțată ca propunere pentru fotoliul de premier.

Discuții de maximă importanță între Dăncilă și Dragnea, înainte de CEx

Nici coafura sa nu a scăpat de critici, însă trebuie să recunoaștem că în acest sens s-a văzut o schimbare în bine.

Pe parcurs criticile la adresa greșelilor de exprimare au luat locul celor privind aspectul fizic. Aceasta a reușit într-o singură ședință de guvern să pronunțe greșit de nu mai puțin de 6 ori cuvântul imunoglobulină. Cea mai recentă “realizare” a sa a fost pronunțarea în loc de Euro 2020, Euro “douăzeci-douăzeci”.

Barba, între modă şi necesitate

 

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...