facebook
Actualitate Social

Premierul Viorica Dăncilă: “Vă mulțumesc pentru ceea ce reprezentați ca model uman”

Premierul Viorica Dăncilă a transmis, miercuri, un mesaj cu ocazia împlinirii a 85 de ani de la instituirea primelor structuri de protecție civilă în România. Premierul  îi felicită pe reprezentanţii structurii pentru modul în care s-au mobilizat şi au acţionat în această perioadă dificilă.

Premierul a evidenţiat modul exemplar în care reprezentanţii protecţiei civile din România s-au mobilizat în această perioadă, când România se confruntă cu un val de ninsori, viscol şi ger. “Ne-aţi răspuns ca de obicei, fără ezitare, cu eforturi concentrate, cu profesionalismul şi eficienţa care v-au consacrat”, a subliniat Dăncilă.

Ministerul Sănătății, atenționare de ultimă oră

Premierul a mulţumit reprezentanţilor protecţiei civile pentru ceea ce reprezintă ca “model uman”.

“Nu oricine poate face parte din categoria profesională pe care o reprezentaţi. Intervenţiile în orice situaţie critică pentru populaţie – calamităţi naturale, inundaţii, incendii, cazuri de poluare accidentală – presupun riscuri majore, care merg până la periclitarea integrităţii fizice şi, uneori, chiar a vieţii. Ceea ce înseamnă curaj, altruism, omenie, spirit de sacrificiu, onoare. Sunteţi eroii noştri, vă respectam şi cred că sunteţi cei care pot inspira tinerele generaţii în spiritul acestor valori”, a declarat Dăncilă.

De asemenea, premierul a dat asigurări că Guvernul este interesat să asigure celor din Protecţia Civilă “cele mai bune condiţii şi echipamente pentru desfăşurarea activităţii“, astfel încât pericolele la care acestea sunt expuşi să aibă efecte cât mai limitate, iar vieţile lor să fie la adăpost, fiindcă “sunt importante şi pentru familiile dumneavoastră, şi pentru societate”.

“Vă felicit pentru întreaga activitate din ultimul an, am încredere în dumneavoastră, ca întotdeauna, şi este o onoare pentru mine să am ocazia să vă urez la mulţi ani cu ocazia Zilei Protecţiei Civile!”, a transmis Dăncilă.

Mesaj incredibil al Șefei DNA: “Sunt lucruri adevărate, lucruri neadevărate, dar astăzi am … “

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...