facebook
Actualitate Monden

Prezentatorul emisiunii Visuri la cheie a demisionat. Motivul fiind unul uimitor, adică …

Actorul Dragoş Bucur, este pe cale de a demisiona de la postul de televiziune ProTv. Acesta prezenta emisiunea ”Visuri la cheie”. Visuri la cheie este acea emisiune care ajuta unele familii nevoiaşe, construindu-le o casă, ori, redecorând-o.

Război între Tudor Chirilă şi simpatizanţii PSD. Aceştia spun că Chirilă ar fi …

„Dragoş s-a simţit bine la emisiune, i-a plăcut formatul şi echipa cu care a lucrat! În plus, faptul că a reuşit să ajute atâţia oameni amărati, aflaţi în situaţii critice, l-a bucurat foarte mult de-a lungul filmărilor. Cu toate acestea, acum, el intentionează să se retragă din format, întrucât nu mai are timp pentru meseria lui, cea de actor. Este ceea ce vrea să facă, cinematografie şi teatru, iar televiziunea îi ocupă prea mult timp”, au dezvăluit apropiaţii actorului Dragoş Bucur, potrivit site-ului stirikanald.ro.

Mihai Gotiu (USR) mesaj emoționant pentru protestatari: „Vă garantez că mesajele și vocea voastră se va auzi”

„Cel mai probabil, prezentatorul care îi va lua locul lui Dragoş Bucur va fi Dan Bordeianu. El este obişnuit cu televiziunea, a mai fost moderator şi se descurcă de minune în acest rol. Deocamdată nu a bătut palma, dar negocierile sunt avansate”, au mai declarat surse apropiate de Dragoş Bucur.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...