facebook
Horrorscop

Un primar a fost exclus din politică pentru că n-are amantă şi preferă să plătească la oră

Un primar din localitatea Băicoi a fost exclus din PSD pe motiv că nu are amante. Dezamăgit de modul de a face politică social democrații, acesta a anunțat că se va înscrie în PNL unde sunt mai multe femei frumoase provenite din rangul “barmaniță”.

Parlamentarii vor imunitate la facturi: „Numai cine nu are amantă nu înțelege”

Liderii PSD au spus că acesta a deranjat prin atitudine necorespunzătoare unui lider PSD. “El a încercat să se apere spunând că merge la cur*e plătite, dar nu aşa se comportă un lider. Un politician adevărat are propria curvă nu o împarte cu alți oameni, în afara partidului. El nu poate face orice când i se scoală, pentru că plăteşte la oră. Să meargă la barmanițele din PNL, dacă aşa se respectă el”, au transmis liderii PSD.

Primarul a spus că el nu e de acord cu şeful PSD deoarece aceştia sunt pe interes şi cu amantele. “Eu nu mă regăsesc în ideile celor de la PSD. Mi s-a propus să intru în PNL şi am acceptat. Aici femeile-s altfel. Dacă le dai funcție nu ți mai cer şi bani să facă curat sub birou”. În două cuvinte: “altfel de curve”, a transmis Todirel Bulă.

Orice pentru bani! Soros a fost făcut sfânt de Patriarhul Daniel

Articol pamflet, rubrica #horrorscop

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...