facebook
Actualitate Horrorscop Mozaic Opinii Social

Prognoză guvernamentală: Klaus Iohannis sluga societății

Klaus Iohannis, Preşedintele României, a ajuns sluga societăţii. O slugă care trebuie să găsească toate necunoscutele problemei în care se află România acum. Toate, şi chiar toate, se vor vărsa în capul lui, asta datorită deciziei lui Tudorel Toader do a începe procedura de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de Procuror General al Direcţiei Naţionale Anticorupție.

 

USR contestă raportul Ministrului Tudorel Toader despre activitatea DNA

 

După circ, urmează aplauzele. Oamenii aplaudă, spectacolul continua ca într-o cinematecă politico-socială în care oamenii discută argumente pro ori contra cu privire la subiectul spectacolului. In cazul nostru, Madame Kovesi. Spectacolul a intercalat cu diverse tonalităţi moldoveneşti, pline de “iestem” şi de nu “iestem”. Nu de alta, dar graiul moldovenesc trebuie să se audă şi pe la Ministerul Justişiei, că altfel, nu “iexiată”.

Aseara am avut la Ministerul Justiţiei un circ în care principalul pion a fost Tudorel Toadel, supranumit si Rudorel, ori, omul care nu se vede de după microfoane. Acesta a aruncat în societate cu un spectacol tragic-comic, şi a zis: După părerea mea, doamna aceea este cel mai negru om al societăţii, şi nu trebuie să mai “iexiste” în România.

Nu de alta, dar face prea mult bine,scăpând ţara de penali. Cum să scape dânsa ţara de penali? Asta este de rău. Avem nevoie de penali. Ca drept dovadă, acţiunile domnului Tudorel au aratat ca sustine penalii. Tara se afla intr-o continua degradare cand vine vorba de justitie, iar acest domn care face de ras moldova, vrea sa o revoce din functie.

 

Romania risca sa iasa din Uniunea Europeana daca justitia nu ramane una ferma si dreapta, dupa cum ar trebui sa fie. Suntem stat membru UE, deci trebuie sa functionam dupa standarde europene. Trebuie sa respectam Comisia de la Venetia, trebuie sa respectam justitia, si trebuie sa fim un stat drept si integru.

Decizia stă în pixul preşedintelui, el este cel care va decide soarta Laurei Codruţa Kovesi. Va alege acesta să o demită, ori o va menţine în funcţie. Aceasta este întrebarea momentului. Klause, fă ceva, arată dacă vrei să continuam pe drumul Uniunii, ori, facem prima la dreapta.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...