facebook
Actualitate Cultural Social

Promovând oameni: Florin Bogleș, mic artist local cu potențial mare

Promovând oameni.  Un disc de gramofon este un mediu de stocare a sunetului în formă de disc. Pe el se poate stoca muzica sau alte sunete înregistrate. Era foarte popular prin secolul al XX-lea. Sunetele discurilor de gramofon sunt redate printr-un gramofon.

Important SENATOR îi face praf pe cei din PSD: “pesediştii lui Daddy”

Gramofonul este învechit. Tehnologia a luat cu asalt secolul al XXI – lea, iar muzica nu mai este stocata cu ajutorul discurilor de vinil, ci mai nou, o gasești pe minunatul internet, deci, discul de vinit capătă o altă intrebuințare.

De sărbători toți facem cadouri. De zile de naștere facem cadouri, cadouri de casă noua, cadouri de nuntă, de Paști, de Crăciun, dar ce dăruim? Doar ciocolată și flori? Ciocolata se mănâncă, iar florile se ofilesc, și sunt sigur că toți vor să iasă din clasicul cadou cu ciocolată și flori.

Hai să spargem aceste bariere sociale, și să dăruim și altceva. Dintr-un disc de vinil, talentatul nostru copil, poate scoate diverse figurine, diverse personalități, ba chiar poate face și portrete. Totul stă în îndemânare și talent. 🙂

Interviu cu Bogleș Florin, un mic viitor antreprenor. Talentul îl reprezintă, iar rezultatele sunt pe măsură. Doar aruncați un ochi.

Întrebare: Cum de ti-a venit ideea de a face decupaj pe discuri de Vinil?

Răspuns: Totul a început acum 2  ani, mai exact în timpul primei sesiuni de examene a facultății. Am încercat să-mi ocup timpul cu totul altceva, doar să evit învățatul. Și așa am început să decupez pe vinil. 

Întâlnire în TREI la Cotroceni. Întrevederea are ca scop găsirea unor soluţii

Întrebare: De unde pasiunea? Asta studiezi? Daca nu studiezi asta cum îmbini studiul cu “munca”?

Răspuns: Studiez la IEEIA (n.r.: Inginerie Electrică, Energetică și Informație Aplicată) Deci pasiunea nu are nici-o treabă cu facultatea sau profilul pe care îl urmez.  Pasiunea a venit pe parcurs, când am văzut ca am rezultate, că chestiile pe care le fac, stau foarte bine pe perete. Nu e foarte greu să îmbin studiatul cu ceea ce fac eu, pentru că decupez din pasiune, adică ocup cu asta marea majoritate a timpului.

Întrebare: Care-i categorii de oameni te adresezi? Pentru cine faci treaba asta?

Răspuns: În primul rând, fac asta pentru mine. Oamenii cărora mă adresez, sunt evident, oamenilor cărora le place să-și decoreze pereții cu asemenea lucruri. 

Întrebare: Pasiunea este o vocatie cu care te nasti. Tu cum ai descoperit aceasta pasiune? Poti fi pasionat de arta, dar, cum e sa fii pasionat de arta vinilului?

Răspuns: Cred că arta vinilului vine mai degrabă de la nevoie de reciclare, și de transformare a lor, redându-le gloria de altă data.  Folosesc în special discuri vechi, discuri care nu mai pot fi folosite. 

Să fie Rusia și Marea Britanie o sursă de conflict internațional? Informația care arată că situația între aceste state se încinge: The New York Times dezvăluie

Întrebare: Ce gand te ridica din pat pentru a decupa un disc? Eminescu spunea ca: pentru a scrie e nevoie de 1% talent, iar 99% transpiratie. Tu ce spui de micul motto a lui Eminescu?

Răspuns: Rezultatul final, asta mă determină să mă dau jos din pat pentru decupare. Eminescu zice bine, 99% e transpirație, deseori lucrările imi ocupă chiar si 8-9 ore pentru a le finaliză, și ore târzii.

Întrebare: Cred o mica descriere ar fi utila pentru a te face cunoscut? Tu ce crezi? Lucruri generale, de unde vii, ce studiezi, cum de Iasi si nu alt oras, cum de Acea facultate si nu ceva de la Arte, cum ar fi Design Industrial? Cum se leaga toate intre ele? Care este puntea? 

Răspuns: Vin din Adjudeni, un sat din Jud. Neamț. Sunt student la facultatea de Inginerie Electrică, specializarea Sisteme Electrice, în anul III de facultate. Nu am ales Iasi dintr-un motiv anume, aici am venit pentru că nu am vrut să merg în altă parte. 

Întrebare: Care a fost primul disc pe care l-ai facut? Ai unul preferat? De ce?

Răspuns:  Primul disc pe care l-am decupat a fost un portret al actorului Hugh Laurie, pe care acum îl are sora mea. Nu am un disc preferat, sau cel puțin nu am vrut să atribui asta unui singur disc, toate discurile au aceeași valoare pentru mine.

Întrebare: Acum vorbeste-ne despre “cum te poate gasi cineva”. Unde iti expui produsele? Care este urmatorul pas pe care vrei sa-l faci? 

Răspuns:  Am expuse toate produsele pe pagina de Facebook, și pe site-ul linyvartdeco Urmatorul pas ar fi ca oamenii să afle de aceste produse.

Mai jos puteți urmări un videoclip cu câteva din realizărle lui Florin!

 

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...