facebook
Actualitate

Sindicalistii iau măsuri ferme, nemulțumiți de măsurile fiscale aprobate de Guvern

Sindicalistii iau măsuri ferme, nemulțumiți de măsurile fiscale aprobate de Guvern

În pofida protestelor organizate de sindicalistii din țară, guvernul a aprobat măsurile privind modificare Codului Fiscal.

De cealaltă parte, sindicalistii nu au renunțat și anunță noi proteste, precum și faptul că vor ataca noile măsuri adoptate de Guvern și vor sesiza Avocatul Poporului, a anunțat președintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu.

DNA a aruncat BOMBA în PSD. Dosarul pentru ABUZ în serviciu poate arunca partidul în aer

Blocul Național Sindical anunţă că va continua derularea protestelor, nefiind de acord cu transferul integral al contribuțiilor sociale către salariați. Mai mult, sindicalistii anunță că vor contesta în instanță acest act normativ, imediat după publicarea acestuia în Monitorul Oficial.

loading…

Ședință de guvern cu SCÂNTEI! Tudose solicită DEMITERI

“Pentru clarificarea opiniei publice și demontarea tentativei de manipulare, BNS reiterează următoarele:

  • suntem ÎMPOTRIVA transferului contribuțiilor sociale de la angajator la angajat;
  • suntem ÎMPOTRIVA existenței de la 01.01.2018 a unui sistem de securitate socială alimentat în proporție de peste 90% doar de către salariați;
  • suntem PENTRU creșterea salariului minim de la 1450 la 1550;
  • suntem PENTRU transpunerea în Codul Fiscal a prevederilor Directivei (UE) 2016/1164 A CONSILIULUI de stabilire a normelor împotriva practicilor de evitare a obligațiilor fiscale care au incidență directă asupra funcționării pieței interne;
  • suntem PENTRU orice inițiativă a Guvernului ce vizează reducerea evaziunii și a fraudei fiscale în România.

Îndemnăm organizațiile sindicale membre BNS să se alăture acțiunilor de protest care militează pentru stoparea transferului contribuțiilor sociale de la angajator la angajat“, se arată într-un comunicat al BNS.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...