facebook
Horrorscop

PSD anunță creșteri spectaculoase: „Ziua va crește cu 20%, va înnopta mai târziu cu aproximativ două ore”

Partidul Social Democrat a anunțat că în perioada următoare vor urma creșteri spctaculoase pentru toți bugetarii, conform programului de guvernare.

Dragnea: „Simona Halep e nr. 1 în tenis, așa cum prevedea programul de guvernare”

Liderii social-democrați au anunțat că în perioada următoare toți bugetari trebuie să se aștepte la creșteri importante ale zilelor. Astfel, vom observa că va înnopta mai târziu, iar zilele vor fi mai lungi. Creșterile pot fi vizibile treptat, cu cel puțin 20%.

„Așa cum este prevăzut în programul de guvernare vom crește ziua cu cel puțin 20%. Pentru unii sclavi, care nu sunt bugetari, această creștere nu va fi resimțită, deoarece muncesc și noaptea”, a declarat președintele PSD.

Opoziția atacă creșterea zilei

Reprezentanți ai opoziției, Mihai Goțiu și Crin Antonescu au transmis un comunicat comun prin care critică măsura partidului social democrat, spunând că i-au păcălit pe români: „E o măsură amăgitoare a PSDului, n-au spus că prin această măsură, de fapt noi, adică românii vor dormi mai puțin. Ar trebui contestată creșterea zilei”, au transmis cei doi reprezentanți ai opoziției.

Specialiștii se declară surprinși

Importanți specialiști onanologi consideră că măsura luată de șefii PSD poate bulversa multe visuri, urmând inversări de irealități:„Târâmul oniric este foarte zdruncinat. Vom ajunge să visăm cu ochii deschiși la lucruri pe care nu ni le dormi. Nu vom mai distinge visul de beție”, a transmis Onanie Mișu.

Explicația savanților! Două tipuri de români de Sf. Valentin și Dragobete: unii accesează siturile porno alții bancomatele

Articol pamflet, rubrica #horrorscop

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...