facebook
Actualitate

PSD Iași, replică dură pentru Mihai Chirica: “nimeni din PSD Iași nu a fost constrâns …nici chiar domnul primar “

“Războiul” dintre PSD Iași și Mihai Chirica este tot mai acut. Primarul Iașului  a transmis o scrisoare deschisă către consilierii locali ai PSD din Iași pe care îi acuza că execută doar ordinele lui Dragnea. Demersul său nu a rămas fără replică, social-democrații din acest județ au transmis și ei un punct de vedere.

Președintelui Klaus Iohannis, argumente incontestabile împotriva referendumului privind familia tradițională

Ne-am fi așteptat să regăsim printre rândurile transpuse câteva asigurări în legătură cu solicitările consilierilor locali ai PSD Iași. Câteva asigurări care să vizeze punerea în practică a unor proiecte foarte importante pentru comunitatea ieșeană: realizarea drumului secundar de acces spre Aeroportul Internațional Iași, rezolvarea accesului rutier unic pentru viitorul Spital Regional de Urgență, transparentizarea cheltuirii banului public pentru Festivalul Internațional al Educației (FIE), precum și urgentarea demersurilor de transmitere a expertizei tehnice de la Spitalul Clinic „Dr.C.I. Parhon” la Ministerul Dezvoltării pentru a primi fonduri guvernamentale.
În același timp îi asigurăm pe ieșeni că nimeni din PSD Iași nu a fost constrâns niciodată să facă nimic din ceea ce nu a dorit. Nici chiar domnul primar Mihai Chirica. Doar că, la un moment dat, a cules roadele la ceea ce a semănat!

Gafele Vioricăi Vasilica Dăncilă se spală în partid! Ce spune Liviu Dragnea despre ultima gafa a premierului

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...