facebook
Actualitate Opinii Social

Rareș Bogdan anunță dezastrul: ședința de Guvern care schimbă cursul României


Rares Bogdan, moderatorul emisiunii Jocuri de putere de pe Realitatea TV  dă o veste care dacă se adeverește va duce România într-o dorecție  în care nici în perioada comunistă nu a fost. Măsurile pe care le ia Guvernul sunt acelea de a stabili un echilibru și o egalitate între oameni, cum numai în sistemele totalitare a fost. Când vine vorba de Justiție, dă cu ea de pământ fără să le pese de ce urmează! Sursele lui Rares Bogdan spun că vineri se va întâmpla ceva uluitor, exact într-o zi cu o importanță foarte mare în istoria pre-decembristă. 

http://eclarație tranșantă a lui Iohannis referitor la recursul compensatoriu: „Siguranța cetățeanului nu … ”

Moderatorul emisiunii Jocuri de putere, de pe Realitatea TV spune că  vineri, 25 ianuarie se va organiza o ȘEDINȚĂ DE GUVERN ad-hoc pentru  a se discuta despre Ordonanța de Urgență Guvernamentală – OUG  privind Completurile de 5 judecători ori OUG privind modificarea  condițiilor legii recursului compensatoriu.

Trebuie să fie clar înțeleg un lucru. Completul de 5 judecatori de la Înalta Curte nu dă sentințe pentru oamenii simplii de pe stradă,
Acel Complet nu o judecă pe bunica din piață care vinde o legătură  de pătrunjel ori 5 ouă ci îi judecă pe oamenii din Guvern, pe POLITICIENI, pe oamenii influenți ai societății. Adică pe cei care ne prăduiesc și care ne fură/ne-au furat cel mai mult, cum ar fi: Elena Udrea, Rudel Obreja, Victor Ponta, Liviu Dragnea.

Iar OUG privind modificarea condițiilor legii recursului compensatoriu se dă pentru a nu abroga legea, o altă aberație a celui ce spune
mereu că este un protector al Justiției. Vedem deja câte fărădelegi au făcut cei eliberați în urma Recursului compensatoriu: tânăra
din Baia Mare care a fost bătută în scara blocului, bătrânul bătut în scara blocului, tânărul omorât în Arad, poștașul furat după ce a fost bătut, din București, șamd.

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat despre ordonanța pe tema completurilor de 5: Este cras neconstituțională. PSD caută soluții pentru politicienii cu probleme penale, în frunte cu Dragnea.
Klaus Iohannis l-a îndemnat pe Ministrul Justiției, Tudorel Toader să mai citească legistație pentru a rememora faptul că o lege nu se aplică retroastiv, ba chiar a mai spus că va fi curios de conținutul aceleiași ordonanțe.

http://Dan Barna, avertisment la adresa lui Dragnea: “va arunca România către o adevărată revoluție”
Ședința de guvern se organizează în vecinătatea zilei de naștere a lui Nicolae Ceaușescu. Fostul președinte totalitar al României, Nicolae Ceaușescu, s-a născut pe 26 ianuarie 1918. Ședința de Guvern care dă peste cap România va fi organizată pe 25 ianuarie.

O fi o dată la nimereală ori ei chiar il vor cinsti pe nea Nicu de la care au învățat să facă politică după ureche?

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...