facebook
Actualitate Social

Răspuns CRUCIAL al lui Klaus Iohannis pentru Liviu Dragnea în scandalul ambasadei din Israel

Referitor la mutarea Ambasadei Române din Tel Aviv la Ierusalim, Liviu Dragnea spunea saptămâna trecută pentru un post de televiziune că s-a pregătit un memorandul prin care se încep discuțiile cu privire la acest eveniment istoric. Klaus Iohannis a mai fost întrebat dacă domnia sa considera că Liviu Dragnea s-a consultat cu cineva cu privire la mutarea ambasadei din Tel Aviv la Ierusalim, răspunsul acestuia se află mai jos în articol!

Veste teribilă pentru românii care au apelat la programul “Prima Casă”: “o să ne afecteze pe noi toți”

După ce s-a aflat despre acest scandal care va schimba fața României la nivel european, dar nu numai, doamna premier, Viorica Vasilica Dăncilă, care se afla pe Simfonia Lalelelor, eveniment organizat în orașul Pitești, a avut îndrăzneala să nu îi răspundă domnului președinte, Klaus Iohannis, care o telefona pentru a o convoca în discuție cu privire la acel eveniment, în care, dânsul este unul din pionii cei mai importanți. Primul Ministru a avut aroganța de a spune că “nu am auzit telefonul”, după ce că, pe toată durata evenimentului, această doamnă care ne reprezintă pe plan extern, a stat NUMAI cu telefonul în mână.

Revenind la Liviu Dragnea, acest domn care conduce Guvernul din umbră.

În aceste zile, Liviu Dragnea, cu a sa colegă de partid, doamna Viorica Vasilica Dăncilă, dar și cu fostul său agent de securitate din cadrul SPP-ului (care nu mai este agent SPP, ah, încă ceva, nimeni din actualul guvern nu mai dispune de paza SPP-ului pentru că domnul Liviu Dragnea a zis că nu mai vrea, și când tata spune ceva într-o familie tradițională, așa rămâne) se afla in Israel, într-o vizită oficială (Klaus Iohannis spune că nu ar fi o vizită oficială prin care ei să reprezinte România pentru că nu au avut un mandat oficial), unde vor aborda subicte referitoare la relația româno-israeliană. Premierul României poate face astfel de vizite, însă Președintele Camerei Deputaților, după cum îl taie capul, NU!

Mesaj sfâșietor: Speranțe distruse, copii implicați fără voia lor în politică

Klaus Iohannis a fost întrebat dacă stenogramele care au apărut în contextul în care şeful statului a vrut să-i cheme la Palatul Cotroceni pe cei din Guvern pentru a rezolva diferendele cu cei de la BNR sunt adevărate, iar răspunsul acestuia a fost unul cât se poate de amuzant: “Discuţii telefonice au fost. Am urmărit cu amuzament acele aşa numite stenograme. Ele arată mai degrabă ce şi-ar fi dorit PSD-istii să se fi discutat decât ce s-a discutat”, a spus Iohannis.

Președintele României, Klaus Iohannis a mai fost întrebat dacă domnia sa considera că Liviu Dragnea s-a consultat cu cineva cu privire la mutarea ambasadei din Tel Aviv la Ierusalim, după ce, din partea Guvernului a venit un comunicat de presă cum domnul Liviu Dragnea a vorbit acolo despre accelerarea consultărilor cu privire la mutarea Ambasadei României, răspunsul președintelui a fost demențial: “Da, imi imaginez că domnul Dragnea dimineață a vorbit în fașa oglinzii și s-a consultat!”

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...