facebook
Actualitate

Reacție că niciodată de la Bruxelles pentru Viorica Dăncilă! Dosarele au…

În luna martie a acestui an, Doamna premier, Viorica Dăncilă a înaintat o scrisoare către președintele Comisiei Europene cu privire la o anumită LISTĂ NEAGRĂ din anul 2012. Preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, i-a răspuns premierului Viorica Dăncilă pe tema aşa-zisei liste negre din 2012, prin care organismul european se interesa de mersul unor dosare în instanţă.

Consorțiul Universitaria se RĂSCOALĂ: “vă solicităm IMPERIOS să revizuiți această politică”

În răspunsul redactat pe data de  aprilie, Juncker susţine că întrebările din scrisoare din 2012 aveau scopul de a ajuta la pregătirea unei misiuni tehnice a Comisiei Europene, în cadrul MCV. “Comisia nu a cerut informaţii legate de fondul cauzelor. Comisia nu a intervenit niciodată în gestionarea cazurilor individuale”, precizează preşedintele Comisiei Europene.

Premierul Viorica Dăncilă i-a transmis pe 21 martie preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, o scrisoare în care îi adresează rugămintea de a clarifica “aspectele de fapt şi de drept” legate de o scrisoare a CE din octombrie 2012, transmisă Ministerului român al Justiţiei, în care se regăsesc solicitări “concrete, directe” privind anumite cauze penale şi anumite persoane cercetate penal pentru săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi de abuz în serviciu.

 

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...