facebook
Actualitate Opinii Social

Război între MAI și Administrația Prezidențială! Iohannis dă de pământ cu Carmen Dan

Omul în alb, adică acel Colonel care a orchestrat în mare parte toată tevatura din Piața Victoriei de pe 10 august, când a avut loc acel mare protest ce a dezgustat toată opinia publică a fost propus spre avansare! Ministrul Afacerilor Interne, acolo unde șefă este chiar Carmen Dan, a transmis în această lună preşedintelui propunerea de acordare a gradului de general de brigadă – cu o stea colonelului Cătălin Paraschiv, însă Președintele României a făcut un gest fără precedent!

Adrian Năstase desființează situația din politica românească: “balega de elefant intarita… “

Carmen Dan a susținut că propunerea de avansare în grad a colonelului Cătălin Paraschiv a urmat toţi paşii de legalitate, ea atacându-l pe președintele Iohannis.

“Pot să vă asigur că propunerea de avansare în grad a colonelului Paraschiv a urmat toţi paşii de legalitate şi cred că am precizat că în mai în CSAT s-a aprobat participarea la concurs a colonelului Paraschiv. Ulterior, aşa cum ştiţi şi dumneavoastră, decizia de avansare în grad aparţine preşedintelui, dar pot să vă asigur în egală măsură, ministerul Afacerilor Interne, respectiv ministrul care a făcut această propunere ştie, cunoaşte şi respectă prezumţia de nevinovăţie. Dacă la nivelul Administraţiei Prezidenţiale o folosim doar când ne convine sau ne referim la ea doar când ne este profitabil este altceva”, a declarat Carmen Dan, citată de Mediafax.

Reacţia ministrului vine după ce preşedintele Klaus Iohannis a decis să amâne luarea unei decizii cu privire la înaintarea în grad a cololonelui Cătălin Paraschiv până când organele judiciare vor emite un punct de vedere cu privire la legalitatea acţiunilor Jandarmeriei la protestul din 10 august.

 “Având în vedere evenimentele din dată de 10 august a.c., din timpul protestului din Piaţa Victoriei, în care a fost implicată Jandarmeria Română şi alte structuri din Ministerul Afacerilor Interne, se impune că luarea unei decizii de către Consiliu referitoare la acordarea gradului de general de brigada colonelului Paraschiv Dumitru Cătălin Răzvan să se realizeze după pronunţarea organelor judiciare abilitate cu privire la legalitatea acţiunilor Jandarmeriei Române”, transmitea Administrația Prezidențială.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...