facebook
Actualitate International

Războiul din Siria nu se ÎNCHEIE! Marea Britanie anunță noi bombardamente

Theresa May a spus că va răspunde luni în Parlament întrebărilor privind atacul, scrie The Guardian. Întrebată dacă ar autoriza noi atacuri în situaţia în care s-ar descoperi că au rezistat câteva stocuri de arme chimice, aceasta a dat un răspuns de-a dreptul uimitor!

Bombă maximă! ERDOGAN face o declarație șoc cu privire la bombardarea Siriei: “Nu putem accepta ceea ce au …”

Prim-ministrul britanic, Theresa May, nu a exclus posibilitatea unor noi acţiuni împotriva Siriei dacă vor exista dovezi că unele dintre depozitele de arme chimice au rezistat atacurilor şi a declarat că va răspunde luni în Parlament întrebărilor privind atacul, scrie The Guardian. May a declarat că atacurile “vor afecta serios capacităţile regimului sirian de a cerceta, dezvolta şi folosi arme chimice”.

De asemenea, prim-ministrul a adăugat că Marea Britanie şi aliaţii săi au lovit un depozit de arme chimice şi o facilitate de producţie, un centru de cercetare a armelor chimice şi un buncăr militar care a fost implicat în atacurile chimice. Întrebată dacă ar autoriza noi atacuri în situaţia în care s-ar descoperi că au rezistat câteva stocuri de arme chimice, May a răspuns că regimul sirian nu ar trebui să pună la îndoială determinarea Marii Britanii de a nu permite ca folosirea armelor chimice să devină ceva obişnuit.

Monica Macovei nu se dezminte. Mesaj necruţător la adresa lui Dragnea:”încalcă drepturile omului și nu suportă critica”

În urma acuzaţiilor liderului opoziţiei, Jeremy Corbyn, care a susţinut că atacurile sunt “discutabile din punct de vedere legal”, prim-ministrul a susţinut că procurorul general Jeremy Wright a furnizat consiliere legală care a fost prezentată joi Cabinetului. Wright a susţinut că atacurile sunt necesare pentru a se evita o catastrofă umanitară. Theresa May a adăugat că se va prezenta luni în faţa Camerei Comunelor din Parlament pentru a răspunde la întrebări privind atacurile, conform news.ro.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...