facebook
Actualitate Opinii Social

Referendumul pentru familia tradițională este ILEGAL! PSD pregătește o mutare extraordinară

Cabinetul Dăncilă a adoptat, în ședință extraordinară, o ordonanță pentru modificarea legii referendumului  și hotărârile privind organizarea, bugetul și cheltuielile scrutinului. Însă întrebarea pregătită de Guvernul PSD – ALDE nu are nici o legătură cu referendumul pentru care 3 milioane de oameni au strâns semnături!

Declarație incendiară! Un pușcăriaș DĂ DE PĂMÂNT cu Călin Popescu Tăriceanu: „Portretul borfașului cu papion”

Este uimitor cum actuala putere ne face pe degete, taie din noi de parca am fi pe patul lui Procust, ne arde pe rug de parcă am fi în perioada de vârf a catolicismului și ne-am opune convertirii. PSD ne-a făcut și de data asta. Ne-a făcut, ne va mai face și le place, dom’le. Diferența din perioada de glorie a lui Ceașescu, când eram puși la zid dacă nu ne conformam și acum, perioada de glorie a lui Livache Dragnea este că acum putem spune liberi  „Mu*e Dragnea” fără să fim luați pe sus cu Volga neagră, noaptea târziu.

Referendumul ce urmează există dintr-un motiv, este un exercițiu de imagine făcut de Biserica Ortodoxă Română (BOR) împreună cu Partidul Social Democrat (PSD). Propagandă crasă dusă la extrem cu ajutorul bisericii care mereu a fost cu puterea, mereu s-a conformat puterii, mereu a vrut ciolan, la fel cum vrea puterea! Dumnezeu și-a pierdut de mult valoarea, iar morala Bisericii Ortodoxe Române (BOR) a rămas în istorie!

Potrivit unui comunicat al Guvernului, întrebarea adresată alegătorilor la referendumul pentru revizuirea Constituției va fi „Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”, întrebare la care alegătorii trebuie să răspundă „da” sau „nu”.

Care lege? Că legi, până pe data de 6 – 7 octombrie tot se dau. Pentru ce lege votăm la referendum? Nu este stipulat nimic în această întrebare Dacă Dragnea și toți ai lui, fiind supărați că Președintele României, Klaus Iohannis, le tot întoarce legile înapoi, ne pregătesc, așa, un pachet frumușel de legi care vor trece în urma acestui referendum?

Despre toleranță v-a vorbit cineva?

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...