facebook
Actualitate Cultural Monden Social

România, PLATOU de filmări: “dar Romania are avantajul că are … “

Liviu Dragnea a avut o întâlnire cu vicepreşedintele casei de producţie americane Universal Studios, iar acesta s-a arătat interesat de a turna anumite producţii televizate în Romania.  Acesta a spus că va vorbi cu premierul Dăncilă şi cu ministrul Culturii, George Ivaşcu, iar în două-trei săptămâni să fie organizată o întâlnire la Guvern pentru a clarifica anumite detalii.

Valentin Popa a aprobat ultimele modificări în structura anului şcolar 2018-2019

“Ieri am avut o întâlnire cu vicepreşedintele de la Universal Studios. Acesta şi-a exprimat dorinţa să înceapă să facă producţii cinematografice în România. Ceea ce pentru noi ar fi un avantaj foarte mare. I-am spus că din partea noastră este o deschidere totală pentru asta”, a declarat Liviu Dragnea.

El susţine că reprezentanţii Universal Studios au vizitat şi alte ţări pentru a face filme, dar România are avantajul că are munţi, mare şi “foarte  multe locuri unde se pot amenaja studiouri”. Precum şi infrastructura necesară pentru a turna filme, dar şi case de producţii profesioniste.

“Ştiu că au fost şi prin ţările vecine, dar faţă de o ţară vecină, noi avem şi munţi, avem şi marea şi foarte multe locuri unde se pot amenaja studiouri. Există la ora actuala infrastructură, există şi case de producţie profesioniste în România. L-am asigurat că voi avea o discuţie cu prim-ministrul şi cu ministrul Culturii, urmând ca, în două-trei săptămâni, să vină o echipă din partea lor, ca să aibă discuţii aplicate cu Executivul şi nu numai”, a continuat Dragnea.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...