facebook
Horrorscop

În loc de şcoală a mers la penitenciar! “Viitorul meu e aici, alături de oameni trecuți prin scoala vieții”

Liviu Dragnea şi-a luat echipa şi în prima zi de şcoală a mers să fie alături de cei apropiați, de la şcoala vieții. Dragnea a spus că în primul rând are grija de viitorul țării.

Dragnea a fost prezent în prima zi de şcoala într-un penitenciar, alaturi de Toader de la Justiție şi Tudose.

Vezi şi: Cele mai amuzante gânduri despre școală, de la cele mai cunoscute personalități

“Viitorul țării poate fi oricând în închisoare. Vreau să mă asigur ca țara poate fi condusă de aici, dintre gratii. Viitorul e aici, cu oameni trecuți prin şcoala vieții.”, a transmis Dragnea, doar şef de partid, dar nu şi de cameră.

Pe de altă parte Toader şi Tudose au spus că ei îl susțin pe Dragnea oriunde ar fi. “E omul care mi-a dat bani de băut. Liceenii ştiu ce înseamnă o bere pe secetă. Domnul Dragnea ştie să conducă de oriunde”, a transmis Tudose.

“Eu ştiu ce susțin şi pe cine susțin. Uneori interesele pot coincide. Fireşte, interesul pentru țară”, a spus Tudorel.

Veteranii închisorii i-au transmis că-i aşteaptă cu brațele defăcute. “Să vină în celula cu mine să-i arăt eu ce înseamnă program de guvernare în pârnaie. O să işi dorească să fie amânat cum amână el bugetarii. Aici n-are cine să-i apere c**ul. Nu le mai poate pune la bătaie pe Olguța şi Firea”, a spus Virginiu Toporaş, cunoscut politician comunist, acum sef al Organizației PSD a deținuților din închisori.

Vezi şi: SAVANȚII au descris PROSTIA incurabilă: „Omul prost nu se îndoiește niciodată”

Articol pamflet, rubrica #horrorscop

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...