facebook
Actualitate

Sorina Pintea, reprezentantul României la Reuniunea Ministerială a Rețelei de Sănătate din Europa de Sud-Est

Sorina Pintea a luat parte la  Reuniunea Ministerială a Rețelei de Sănătate din Europa de Sud-Est în cadrul cărora s-au abordat subiecte de real interes, precum supravegherea si controlul bolilor transmisibile și progresul privind acoperirea vaccinală.

Ministrul Sanatatii participat astazi la Reuniunea Ministerială a Rețelei de Sănătate din Europa de Sud-Est privind asigurarea asistenței medicale primare pentru populația în curs de îmbătrânire, eveniment organizat de Biroul Regional pentru Europa al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Rețeaua de Sănătate din Europa de Sud-Est (SEEHN) și Ministerul Sănătății din Israel.

Gest de lașitate din parte lui Klaus Iohannis! Gest șocant al acestuia: “Decretul prezidențial a fost …”


Evenimentul ofera participanților oportunitatea de a discuta despre progresele si acțiunile intreprinse in ceea ce priveste acoperirea vaccinala, supravegherea si controlul bolilor transmisibile- Tuberculoza, HIV/SIDA, Hepatita.
De asemenea, în cadrul întâlnirii sunt prezentate cele mai recente informații din cadrul Programului privind situațiile de urgență ale OMS, precum și asistența acordată țărilor membre SEEHN de către Oficiul Regional pentru Europa al OMS în vederea punerii în aplicare a Regulamentului Sanitar.

Traian Băsescu trage semnalul de alarmă: “Pentru asta, chiar ar trebui să primească toţi ani grei de puşcărie …”

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...