facebook
Mozaic Social

Incredibil. Surpriză neplăcută la raionul de carne din Kaufland

Pe data de 26 Februarie, clienții unui magazin Kaufland din Curtea de Argeș au putut observa cum un șoricel  se plimba nestingherit în vitrina frigorifică cu carne.

În filmulețul postat pe rețelele de socializare de către un client se poate vedea cum rozătoarea se plimbă printre bucățile de carne din frigider, și cum, la un moment dat, un angajat al magazinului încearcă să îl prindă.

Reprezentanții Kaufland au făcut următoarele precizări:

„Ne cerem scuze clienților pentru incidentul regretabil din Curtea de Argeș. Am retras imediat toate produsele din vitrină pentru distrugere, am restabilit condițiile igienico-sanitare necesare desfășurării activității și, în același timp, am solicitat o intervenție urgentă a firmei cu care colaborăm pentru deratizare. Precizăm că lunar au loc proceduri pentru deratizare, dezinsecție și dezinfecție în toate magazinele noastre, derulate prin intermediul unor companii specializate. Ultima intervenție de acest tip a avut loc în urmă cu numai 5 zile în magazinul din Curtea de Argeș și nu au fost găsite deficiențe. Vă asigurăm că tratăm cu maximă seriozitate incidentul și, suplimentar, pentru a ne asigura prin toate mijloacele că cele mai înalte standarde igienico-sanitare sunt respectate, vom relua școlarizarea angajaților din acel magazin.”

Se dă din nou în DNA! Un important lider PSD spune: “Încă o sfidare a statului paralel!”

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...