facebook
Actualitate Opinii Social

Călin Popescu Tăriceanu a scăpat, Klaus Iohannis reacționează: ”trebuie să răspundă în fața legii”

A trecut o săptămână de când România și-a schimbat traseul, pesemne! Au trecut alegerile europarlamentare la care rezultatul a fost zdrobitor, am scăpat de Liviu Dragnea, justiția merge ca pe roate, dintr-o poveste urâtă totul s-a transformat in ceva frumos! Ori, așa ar fi trebuit să se întâmple! Vom vedea mai jos că nu s-a schimbat nimic.

România nu a scăpat de șleahta care pune pe butuci justiția, deși la Referendumul inițiat de Presedintele României, Klaus Iohannis, ne-am exprimat clar intenția pentru a nu se mai juca nimeni cu justiția, și a nu o mai lua-o nimeni pe persoană fizică, cum făcea Tudorel Toader.

Am scăpat de Liviu Dragnea, aceste a primit o sentință definitivă de 3 ani și 6 luni cu executare! Însă, condamnarea lui, și nici rezultatul zdrobitor la alegerile europarlamentare nu au fost o învățătură de minte pentru actuala putere.

Spre exemplu, ieri, Călin Popescu Tăriceanu a scăpat de începerea urmăritii penale în cazul unui dosar instrumentat în Austria pentru că senatorii PSD-ALDE au votat împotriva ridicării imunității parlamentare – adică ei s-au pus mai presus de legea.

Președintele Klaus Iohannis a afirmat luni, după ce Senatul a respins cererea DNA de anchetare a lui Tăriceanu, că „PSD și ALDE continuă să obstrucționeze justiția, făcând scut” în jurul liderului ALDE pentru a-l scăpa de urmărirea penală.

„România și-a reconfirmat pe 26 mai parcursul demn în rândul statelor cu democrații consolidate, în care nimeni nu este mai presus de lege. Respectarea acestui vot este obligatorie pentru toți parlamentarii, iar cei care refuză îi trădează practic pe cetățenii care i-au trimis în Parlamentul României să îi reprezinte, și nu să reprezinte interesele unor politicieni care trebuie să răspundă în fața legii”, adăugat el.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...