facebook
Actualitate

Situație tensionată la Antena3. Replici tăioase și acuze grave

antena3

S-a lăsat cu show și cu nervi mari la Antena3. Liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, aflat într-o conversație telefonică într-o emisiune a postului, a închis telefonul, fiind enervat de conversația pe care o purta cu Mugur Ciuvică.

GUVERNUL în IMPAS ISTORIC! Românii se organizează: „Azi ieșim în stradă cu 2-3 suluri de hârtie igienică”

“Hossu: Suntem în discuții, privind protestele, cu societatea civilă care a devenit din ce în ce mai conștientă de implicațiile deciziei privind modificările fiscale

Ciuvică: Cum adică veți avea discuții cu societatea civilă? Este de apreciat, dar dumneavoastră, de la sindicat, sunteți din societatea SRI? Credeam că și sindicatele fac parte din societatea civilă, că doar nu sunt guvernamentale, nu?

loading…

DNA a aruncat BOMBA în PSD. Dosarul pentru ABUZ în serviciu poate arunca partidul în aer

Hossu: Suntem un segment separat față de societatea civilă

Ciuvică: Ok, asta am înțeles, dar pe de altă parte, până acum vreo săptămână, m-ați speriat groaznic. Ați spus că vor scădea salariile cu 20%. Acum ne spuneți că este foarte rău că nu vor mai crește. Este totuși un lucru pozitiv dacă am scăpat de scăderea salariilor cu 20%

Ședință de guvern cu SCÂNTEI! Tudose solicită DEMITERI

Vreți să vă auziți doar dumneavoastră. Aduceți laude la adresa Guvernului Tudose...

Ciuvică: Lăsați lăudătarii sau mai puțin lăudătorii. Dumneavoastră faceți ce vreți… Eu fac ce vreau și când vreau. Până când colegii dumneavoastră de la SRI nu îmi vor interzice să vorbesc… am să vorbesc! Acum faceți cenzură?!“.

Enervat de discuție, Bogdan Hossu a închis telefonul. Se înțelege că Antena3, fiind o susținătoare tradițională a actualei coaliții, este incisivă cu adversarii acesteia.

Tăriceanu: argument în favoarea trecerii contribuțiilor de la angajator la angajat

1 Comments

    • Paduraruardelean 12:17 PM

      Nu cred ca mai exista ,un BORFAS MAI MARE<DE CAT IMPOTENTUL DE CIUVICA!! Acest borfas,"trebuie neaparat"s-a ias-a cu fata curata,din ori ce conversatie pe care o are cu ori cine pe ecranele T V!!!!! El este a tot stiutorul,indiferent de problematica discutata!! Asta se chema PRANOIA!! Si cred ca sufera de acest "SINDROM" Dar el se crede "sanatos tun!!

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...