facebook

Termeni și condiții

1. Prin utilzarea site-ului reperis.ro sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare. Reperis.ro este un site care publică materiale informative, iar conținutul site-ului este destinat strict uzului personal. Accesul și utilizarea acestui site implică acceptarea fără niciun tip de limită a termenilor și condițiilor descrise mai jos.

2. Site-ul și toate textele aparțin proprietarilor de drept. Este interzisă folosirea oricărui conținut care constă în texte, marca, logo sau alte elemente ce țin de identitatea vizuală sau proprietatea intelectuală Reperis.ro, fără consimțământul scris al proprietarilor. De asemenea, Reperis își rezervă dreptul de a acționa în judecată orice încălcare a dreptului de proprietate intelectuală.

3. Dreptul de administrare a site-ului și a conținutului acestuia aparține în mod exclusiv proprietarilor săi de drept.

4. Utilizarea site-ului

Reperis interzice copierea, refolosirea sau reproducerea conținutului său fără permisul în scris al deținătorilor de drept sau fără acordarea unei licențe de folosire. De asemenea, este interzis să folosiți site-ul în scopuri publicitare fără acordul deținătorilor săi. Site-ul folosește cookies, care pot stoca informații pe computerele utilizatorilor.

5. Confidențialitate

Orice tip de date cu caracter personal se plasează sub jurisdicția Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor și prelucrarea datelor cu caracter personal.

6. Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri care nu aparțin proprietarilor Reperis.ro. Astfel de link-uri vă sunt furnizate și le puteți folosi doar dacă sunteți de acord. Reperis.ro nu controlează și nu își asumă răspunderea pentru conținutul respectivelor site-uri.

7. Legea aplicabilă

Vizitând acest site, sunteți de acord că orice dispută cu privire la utilizarea site-ului Reperis.ro să fie guvernată pe baza legilor României și de către instanțele competente de pe teritoriul României. Accesarea din afara României este responsabilitatea exclusivă a utilizatorilor.

8. Modificări și revizuiri

Reperis.ro poate modifica și revizui oricând conținutul termenilor și condițiilor de utilizare, fără notificare și cu menținerea obligativității respectării și după modificare. Utilizați site-ul reperis.ro pe propria responsabilitate. Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiilor, vă rugăm să părăsiți de îndată site-ul.