facebook
Actualitate Mozaic Social

Tudorel băgat în ședință pe legile Justiției! Sunt vizate progresele legislative.

Tudorel Toader Legile Justitiei

Ministrul Justiției, Tudorel Toader a făcut anunțul anunțul privind reforma sistemului judiciar din România.

Acesta a avut o discuție privind progresele legislative ale României prin prisma rapoartelor instituțiilor europene, în urma întrevederii cu Isabel RAUSCHER, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Austria în România.

Un nou AVERTISMENT pentru Legile Justiției! Judecători și procurorii plătesc pentru „erori judiciare”

Cu alte cuvinte, Tudorel anunță că ambasada Austriei s-a arătat „interesată” de „reforma sistemului judiciar în România, recentul raport al Comisiei către Parlamentul European și Consiliu privind progresele înregistrate de România”.

„Punctele de discuție din cadrul întrevederii au vizat aspecte referitoare la reforma sistemului judiciar în România, recentul raport al Comisiei către Parlamentul European și Consiliu privind progresele înregistrate de România în cadrul Mecanismului de Cooperare și Verificare, preluarea Președinției Consiliului Uniunii Europene de către România la finalizarea mandatului Austriei, precum și colaborarea în domeniul justiției între cele două state.

Astfel, dezvoltarea cadrului de colaborare, precum și realizarea unor măsuri concrete în acest sens, reprezintă aspecte asupra cărora cele două părți se vor apleca în mod deosebit.

Întrevederea de astăzi a constituit un bun prilej pentru consolidarea relațiilor între România și Austria”, a anunțat Ministrul Justiției.

Foto/video: Atitudine REGALĂ! Momentul în care Regele REFUZĂ să de mâna cu Iliescu

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...