facebook
Actualitate

USR contestă raportul Ministrului Tudorel Toader despre activitatea DNA

USR consideră că raportul Ministrului Tudorel Toader despre activitatea DNA, în baza căruia a cerut revocarea Laurei Codruța Kovesi, ridică semne de întrebare. Dincolo de analiza pe conținutul acestora, au fost depistate și nereguli tehnice.

Deputatul USR, Bogdan Rodeanu, îi adresează ministrului Tudorel Toader trei întrebări după ce a identificat când, unde și cine a făcut documentele publicate.

Alina Mungiu Pippidi dă de pământ cu Ministrul Justiţiei

Astfel:

“1. Dacă materialul trebuia dat publicităţii de aseară, înseamnă că totul a fost pregătit încă de ieri, joi, 22 februarie, înainte de ora 18. Mai exact, totul era pregătit încă de săptămâna trecută, conform declaraţiilor dlui Toader.

2. Însă de ce pdf-ul cu raportul ministrului are şi data de astăzi, vineri, 23.02.2018 ora 2.04.13 PM, înainte de repornirea site-ului şi publicare dar DUPĂ ziua de ieri, când trebuia publicat?

3. Mai mult, de ce Anexa 6 (din 11), care conţine Rezoluţia Direcţiei de Inspecţie Judiciară pentru procurori, cu număr lucrare datat 9 ianuarie 2018, are data de realizare a pdf-ului ASTĂZI, vineri, 23.02.2018, ora 11.41.32? Adică aseară nu era pregătit pentru publicare?

Are sau nu are ministrul Toader, în secretariat, multifuncţionala RICOH Aficio MPC4502A, pe care au fost realizate cele două PDF-uri?

Dacă nu este în secretariatul dlui ministru, unde se afla aceasta multifuncţională?”

  

Liviu Pleşoianu, mesaj pentru Klaus Iohannis: “Ești fals – FALS și UZ DE FALS!”

“În rest, rămâne cum am stabilit: PSD și ALDE funcţionează în logica bolşevică a formelor fără fond.

Problema PSD și ALDE nu este doar să scape de dosarele lor, nu este doar să nu li se mai deschidă și alte dosare, pentru ilegalităţile comise, ci şi să folosească DNA, ca instrument de lucru al propagandei, împotriva oricui îi încurcă.

Cel mai probabil, consecutiv acestei mutări, vor înlocui încă 2, 3, 7 sau 77 de procurori din DNA. Sau poate chiar pe toți.

Cel mai probabil, consecutiv sau simultan cu aceste mutări vor schimba ŞI regulile după care funcţionează DNA.

Din DNA nu vor să lase decât sigla”.

“Ne vom opune!”, au scris în final cei de la USR.

 

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...