facebook
Actualitate Mozaic

Vezi care este LEGUMA MINUNE ce te scapă de o mulțime de boli

Nu numai multitudinea de medicamente te scapă de boli, chiar și legumele o fac, deși nu te așteptai la asta. Această legumă poate trata afecţiuni extrem de grave, datorită substanțelor nutritive pe care le conține.

Premierul Viorica Dăncilă: “Vă mulțumesc pentru ceea ce reprezentați ca model uman”

Punem afirma despre legume că nu sunt adevărate medicamente, însă substanțele lor nutritive te pot scăpa de unele afecțiuni, de aceea țelina nu trebuie sa lipsească din alimentația ta.

Comsunând frecvent țelină, poți beneficia de o cantitate esențială de Vitamina A, esențială pentru o vedere bună, în timp ce betacarotenul regăsit în frunzele de țelină îți vor furniza vitamine din complexul B, care ajută la creșterea imunității. Țelina are proprietăți antistres și-ți oferă un aport crescut de vitamina C cu efect antiîmbătrânire.

Țelina este o sursă bună de minerale

La fel ca și vitaminele, mineralele joacă un rol important în menținerea sănătății tale, mai ales dacă luam în calcul diversitatea regăsită în țelină și anume fier, calciu, magneziu, potasiu, sodiu organic.  Țelina devine un necesar mai ales pentru persoanele cu probleme arteriale, consumarea ei periodic contribuind la scăderea hipertensiunii.

Țelina îți protejează rinichii

Consumată sub formă de suc, țelina va sprijini buna funcționare a aparatului renal, iar în cazul existenței nisipului sau a pietrelor le va elimina într-un interval de maxim 2 luni.

Te ajută în cazul insomniei

Un pahar de suc de țelină va normaliza temperatura corporală și va favoriza un somn profund și odihnitor.

Problemele hormonale pot fi  ameliorate dacă alegi să consumi o salată din țelină crudă, rădăcină de preferat, cu un pic de ulei de măsline și o mână de pătrunjel, astfel ambele sexe vor avea de beneficiat de pe urma acestui leac.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...