facebook
Actualitate

Stiliștii au votat. Liviu Dragnea și fiul său, Valentin nu au STIL

Dacă doamnele au fost la înălțime cu ținutele alese la cununia civilă, Gina Tătulescu și Irina Tănase  purtând rochii elegante, bine croite și care li s-au potrivit perfect, situația nu a stat la fel și în cazul domnilor.

Cel puțin asta este părerea stilistei Adina Buzatu, care a comentat la RTV, ținutele afișate de familia Dragnea la cununia civilă a juniorului, oficiată de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Gina Tătulescu, cea care și-a unit ieri destinul cu Valentin Dragnea, a purtat o rochie fistic, fină, asortată cu cravata lui Valentin. Aspect pe care stilista nu-l recomandă pentru că e demodat. Pe cât de reușită a fost rochia Ginei, pe atât de greșită a fost ținuta mirelui. „Costumul e făcut pe măsură și nu e foarte reușit. Mă deranjează croiul, umerii nu sunt bine realizați și nu-l avantajează„, a comentat Adina Buzatu.

Membru marcant PSD trage semnalul de alarmă: “mai putem face ceva pentru a ne salva ca țară și ca partid de la un dezastru major”

În cazul liderului PSD, Liviu Dragnea, stilista a fost de părere că e „un concept în regulă, dar – la fel ca în cazul lui Valentin –  realizarea nu e bună calitativ. Sacoul are mânecile prea lungi, pantaloni prea lungi și prea largi”, a susținut Adina Buzatu.
În schimb, a spus stilista, partenera lui Liviu Dragnea a aratat exceptional. „La rochia Irinei se vede calitatea realizarii, dar și țesătura de calitate”, a mai spus Adina Buzatu.

În mediul online ținuta lui Liviu Dragnea a fost comparată cu cea a unui chelner, dar unul lipsit de prestanță.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...