facebook
Actualitate Cultural Opinii Social

Ziua în care se vor întâlni dușmanii neamului: Dragnea vs Iohannis vs Tăriceanu vs restul

Săptămâna aceasta este săptămâna premergătoare Zilei Naționele a României, cea mai importantă zi din istoria națiunii unite. Un an zbuciumat, plin de conflicte, plin de divergențe,plin de acuzații care mai de care mai provocatoare. Un an care în loc să unească, mai mult a dezbinat. Totul se ține lanț de politicienii fără pic de diplomație. Astăzi, în schimb, vom vedea o plenară plină de ipocrizie!

Custodele Coroanei, mesaj emoționant la împlinirea unui secol de la încheierea Primului Război Mondial

Astăzi este momentul în care Parlamentul reunit, împreună cu Prim-Ministrul, cu liderii ambelor camere, împreună cu președintele României, împreună cu reprezentanta familiei regale, cu Preasfințitul României, cu reprezentanții partidelor. Într-un cuvânt, toată spuma României va fi prezentă la aceasta întâlnire care are ca scop să celebreze 1 Decembrie.

Va fi o ședintă plină de ipocrizie, pentru că Dragnea cu Tăriceanu îl urăsc pe Iohannis, și vice versa. Va fi și Dna Dăncilă, fruntea ce de toate frunțile, care nu mai poate de atâta muncă și se plânge că Iohannis nu o numește pe Tanti Olguța la Dezvoltare. Ce-i drept, de asta este Guvernul ăsta atâta de blocat din toate punctele de vedere, pentru că Olguța nu este numită la Dezvoltare. Uof, măi Iohannis, ce rău le faci. De asta nu merge România!

Ar fi trebui să încep mai întâi de toate cu Președintele României, cea mai importantă piesă de pe tabla de șah, făuritorul de pace, întâi mergătorul statului de drept, Shakespeare al educației românești (a promis că face reforma în educație mai mult decât a făcut Shakespeare în Limba Engleză), dar de când este un mic notar, valoarea i-a scazut. Locul 4 ar trebui sa-l mulțumească. Va merge și el la această întâlnire, va fi un dezmăț de cuvinte frumoase, și de dragoste pentru statul de drept, Că doar atât i-a mai rămas – vorba. Pe asta nu i-a interzis-o Parlamentul.

Război între MAI și Administrația Prezidențială! Iohannis dă de pământ cu Carmen Dan
Despre Custodele Casei Regale nu prea avem ce spune. MS Margareta încă speră ca România să se întoarcă le vremurile de mult apuse, în care bunătatea și principiile, și dragostea față de țară erau mai presus de orice.

Ehe, va participa și Preasfințitul Daniel, cel care tocmai și-a sfințit căsuca asta mică, dar micăăă, făcută nu mai mult,și nici mai puțin, până în momentul de față, desigur, cu 75% din bani publici. Bani publici care puteau fi folosiți cu brio in alte părți. Dar na, românul e așa de credincios, că dacă simte o durere de cap, merge în Catedrala Neamului si, ce să vezi, Dumnezeu face minunea. Rămâi și cu durerea de cap, și cu banii publici luați.

Ceilalți participanți nici că mai contează. Chipurile, vor vi invitați și foștii președinți ai României. Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu să se bucure și ei de România Unită! Mai lipsea Ceaușescu și toată claca de rău-făcători era prezentă. Unul mai hoț ca altul, unul mai las ca altul, unul mai neinteresant ca celălalt.

Vor mai fi și reprezentanții partidelor politice, oameni de seamă, dom’le. Oameni care în loc să facă bine țării, mai rău fac. Despre ei foarte puține cuvinte, pentru că nu valorează nimic în fața românilor.

Iuliu Maniu cu aliații s-au zbătut pentru ca România să fie ce este acum. Iuliu Maniu s-a luptat cu o dictatură, și l-a răpus alta. Oamenii care contează au rămas în istoria neamului cu un exemplu de binefacere din care nu s-a ales cu nimic, pentru că patriile trebuie judecate pe termen lung. E drept, trebuie să treacă generații pentru ca binele să câștige, ipocrizia să nu mai fie la putere, iar iubirea față de națiune să domine. Trebuie pusă înainte de toate voința națiunii, domnilor politicieni. Nu toți pentru unu, ci toată țara pentru toți!

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...